Porsche u BiH

Sub, 26. Sep. 2020.U cilju proširenja svoje globalne mreže električnih punjača za plug-in hibridnih i električnih vozila Porsche BH je osigurao svojim kupcima stabilnu mrežu punjenja po cijeloj Europi. Kada je u pitanju Bosna i Hercegovina, Porsche BH je ponudio svoje električne punjače hotelima, shopping centrima, restoranima na najatraktivnijim lokacijama koje su uz to ekološki prihvatljive i pouzdane.

Zahvaljujući uglednoj slici i dosadašnjoj reputaciji, luksuzni Hotel Mellain se našao na listi kao jedina lokacija na Tuzlanskom Kantonu i zahvaljujući odličnoj poslovnoj saradnji između Hotela Mellain i Porsche BH d.o.o Sarajevo, izvršena je instalacija dva najmodernija električna punjača plug-in hibridnih i elekričnih vozila.

SPK „Mellain“ Tuzla posjeduje najveću i najsigurniju podzemnu garažu u gradu i ista se prostire na tri etaže ispod objekta i posjeduje kapacitet od 360 parking mjesta. Garaža ispunjava najzahtjevnije svjetske standarde, osiguran je video nadzor, protupožarni alarmni sistem,  fizička zaštita, savremeni ventilacioni sistem, savršeni klimatski uslove, te time predstavlja idealno mjesto za očuvanje Vašeg automobila tokom cijele godine.

Ovom saradnjom i instalacijom punjača za plug-in hibridna i električna vozila Hotel Mellain još jednom je dokazao da ide u korak sa vremenom te da je uvijek na raspolaganju kada treba obezbjediti savremene i ugodne uslove za svoje goste a i one koji to nisu.

U zavisnosti od potreba i vremenskog trajanja punjenja automobila, gosti su u mogućnosti da ugodno iskoriste slobodno vrijeme koristeći usluge sadržaja Hotela Mellain i Sportsko rekreativnog centra. Na taj način gosti su u mogućnosti da isprobaju ukusne delicije naših kuhara u različitim ambijentima hotela u zavisnosti od raspoloženja gosta, dožive ugodan ambijent staklene bašte hotela Mellain uz široki asortiman slastica te novih i osvježavajućih pića.