O NAMA

Hotel Mellain nalazi se u središtu Tuzle, na jednoj od najatraktivnijih lokacija koja povezuje najvažnije ekonomske, obrazovne i kulturne ustanove. Blizina aerodroma, univerzitetskih i kliničkih centara, kompleksa Panonskih jezera doprinosi atrakciji ovog modernog hotela.

Blizina aerodroma, fakulteta i kliničkog centra, te kompleks Panonskog jezera doprinose ovom savremenom hotelu. 
Hotel raspolaže sa 128 soba, 16 apartmana, jedan predsjednički apartman i jedan apartman za invalide. 

Gosti Hotela Mellain imaju mogućnost uživati u hotelskom bazenu, sauni i teretani, koji se nalaze na našem 19-om spratu. Bilo da tražite malo privatnosti, opuštenog okruženja, diskrecije i luksuza, savršeno mjesto je Hotel Mellain. 

Ukoliko niste gost hotela, a želite da koristite usluge bazena, teretane i saune, to je sada vrlo jednostavno, jer u sklopu kompleksa Hotel Mellain se nalazi Sportsko-rekreativni & spa centar koji Vam nudi sve te mogućnosti.

Konferencijska dvorana Hotela Mellain napravljena je da udovolji potrebama najviših standarda u području konferencija, seminara, stručnih predavanja i javnih govora. Kapacitet od 600 osoba čini ovu dvoranu jedinstvenom. 

Pored konferencijske dvorane koja se diči svojom veličinom i mogućnostima, u našem kompleksu možete organizovati i manje događaje ili seminare u manjim salama. Vip sala, odaje važnošću i prirodnom svjetlošću sa kapacitetom do 40 osoba. Primamljiva je zbog opreme kojom posjeduje, i ljepotom kojom zrači. Na našem 17-om spratu se nalaze radne kancelarije, koje mogu da posluže u svrhu organizovanja video poziva, razgovora za posao, manjih seminara. Nudi Vam privatnost, lijep ambijent i lijepe uvjete za miran i kvalitetan rad.

Tuzla, Mellain Hotel i Lječilište Aqua Bristol uspjeli su sačuvati vijekovima staru tradiciju liječenja slanom vodom i omogućili svima da osjete čari ovog jedinstvenog „lječilišta“ u okviru kompleksa.